کیمیاگر اثر پائولو کوئیلو

164

اگر خوابی را دو بار ببینی و هر بار پیش از به انتها رسیدنش بیدار شوی، چقدر باورش می کنی؟ اصلا رویاها چه میزان برای تو ارزش دارند؟  بعضی از خواب ها به طرز عجیبی تو را درگیر خودشان می کنند؛ طوری که نمی توانی فراموششان کنی. برخی از انسان ها هم هستند که به دنیای خواب ها اهمیت ویژه ای می دهند. یعنی از کنارشان به راحتی نمی گذرند و حس می کنند چیزی درون آن ها نهفته است  که باید رازگشایی شود.

“سانتیاگو” قهرمان رمان کیمیاگر نیز از آن دسته آدم هایی است که نمی تواند به راحتی بی خیال رویایی که آن را در خواب دیده، بشود. خوابِ پیدا کردن یک گنج در جایی که نمی داند کجاست، به خودی خود وسوسه کننده است. به خصوص که ظرفیت جست و جو و کشف در ذات این پسر نهاده شده؛ زیرا که او انتخاب کرده بود که یک چوپان ساده باشد تا بتواند دنیا را بگردد. چوپان جوان اسپانیایی در عرض دو هفته یک خواب را دو بار می بیند. در آن خواب جای گنجی در نزدیکی اهرام مصر بر او آشکار می شود. پس از ملاقات با یک کولی و پیرمردی که خودش را پادشاه می نامد، تصمیم می گیرد برای یک بار هم که شده در زندگی اش، نشانه ها را باور کند و قدم در راه تحقق رویایش که پیرمرد آن را “افسانه ی شخصی” نامیده، بگذارد. او راهی آفریقا می شود و بلافاصله پس از رسیدن به آن جا، اموالش را از دست می دهد. مایوس و ناامید کاری در مغازه ی یک بلورفروش پیدا می کند و پس از یک سال می تواند پولی را فراهم بیاورد تا جبران خسارتی که دیده، باشد و با آن بتواند به محل زندگی اش برگردد. اما در آن لحظه نشانه هایی، به یاد او می آورند که برای هدف دیگری پا به این سرزمین گذاشته و نباید بدون عملی کردن آن بازگردد. پس همراه یک کاروان به راهش ادامه می دهد و راهی صحرا می شود تا به مصر و اهرام برسد؛ گنج او آن جا انتظارش را می کشد.

باید همراهش دل به کشف بسپاری و پا به پایش در صحرا پیش بروی و ماجراهای عجیبی را که او از سرمی گذراند، تجربه کنی. دقایقی ناامید شوی، از اعماق وجود بترسی، گیج بمانی که چه تصمیمی باید بگیری و بارها و بارها روی مرز ِ پیش رفتن یا متوقف شدن بلغزی تا درانتها بفهمی که آیا اصلا گنجی وجود دارد یا خیر. اگر نداشته باشد چه خواهد شد؟ اگر باشد چه، آیا ارزش صرف کردن این زمان طولانی و تحمل رنج های بسیار را داشته است؟

کیمیاگر نوشته ی پائولو کوئیلو نویسنده ی معاصر برزیلی و از رمان‌های بسیار پرفروش دهه ی پایانی قرن بیستم جهان است. این کتاب در بیش از ۱۵۰ کشور منتشر و به بیش از ۵۲ زبان ترجمه شده است.مترجم رسمی او در ایران آرش حجازی بوده و آثارش توسط نشر کاروان منتشر شده اند. کتاب های او جزو آثاری تلقی می شوند که زمینه ای عرفانی-دینی و رگه هایی از خودباوری دارند. برخی ادعا می کنند که کوئیلو ایده ی داستانی این کار را از مثنوی معنوی وام گرفته اما خود او اذعان داشته که با الهام از یکی از قصه های هزار و یک شب آن را نوشته است.

دانلود کتاب صوتی کیمیاگر اثر پائولو کوئیلیو با صدای محسن نامجو

کتاب صوتی کیمیاگر اثر پائولو کوئلیو که توسط محسن نامجو روایت می شود، درباره‌ی جوانی اسپانیایی به نام سانتیاگو است که چوپان می‌شود تا زادگاهش را در اندلس ترک کند و دنیا را ببیند. در این مسیر به شمال افریقا می‌رود تا گنجی مدفون را در حوالی اهرام مصر پیدا کند….

دانلود

نظرات بسته شده است.